10 appartementen

Klaprozenstraat17-21 , 3500 Hasselt

 

Omschrijving

Binnenkort meer info over dit project.

Tien moderne en energiezuinige nieuwbouwappartementen met tuin of ruim, zonnig terras. Op het gelijkvloers zijn er 4 appartementen met tuin, op de 1ste verdieping 4 appartementen met een overdekt terras en op de 2de - en bovenste - verdieping zijn er 2 penthouses met een zeer ruim dakterras met een deel overdekt terras.

Er is een ondergrondse parkeergarage voorzien. Elk appartement heeft 1 ondergrondse autostandplaats en kelder. De penthouses hebben 2 ondergrondse autostandplaatsen. Er is de mogelijkheid om een extra autostandplaats aan te kopen.

De appartementen zijn mooi en rustig gelegen aan een nieuw aangelegd stadspark met vijver op de nieuwe verkaveling Korenveld tussen de Grote Ring van Hasselt en de Veldstraat. De verkaveling is vlakbij Hasselt-centrum, station, sportclubs en winkels. Er is een snelle verbinding via de Grote Ring van Hasselt en de autosnelweg E313.

Wij garanderen een E-peil onder E40. Dit E-peil bekomen wij door het gebruiken van kwalitatieve isolatie, het plaatsen van fotovoltaïsche zonnepanelen, aluminium ramen met driedubbel glas, een Vaillant gascondensatieketel en een ventilatiesysteem.

Wij voorzien ruime afwerkingsbudgetten voor de keuken, sanitair en de vloeren. De plaatsing is inbegrepen in onze aannemingsprijs. De tuinen zijn aangelegd met beklinkerd terras, gras ingezaaid en omheind.

Indeling

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
1 Gelijkvloers app. info op kantoor 2 48 m² 106 m² - -