2 energiezuinige halfopen bebouwingen (2021)

Bosstraat 40, 3830 Wellen

 

Omschrijving

Project van 2 energiezuinige ruime woningen met 4 slaapkamers, 2 badkamers, dubbele garage en zuidoost georiënteerde tuin.

Als we nog niet gestart zijn met de werken, is het mogelijk om aanpassingen aan te brengen in de indeling.

De woningen zijn landelijk gelegen op 5 minuten van Alken-centrum en op 15 minuten van Hasselt-centrum. Vlakbij sportclubs zoals voetbal en openluchtzwembad Maupertuus. Snelle verbinding richting Sint-Truiden, Hasselt en Tongeren en op 10 minuten van de autosnelweg E313.

Wij garanderen een E-peil 20 (*5 jaar lang 100% korting op de onroerende voorheffing). Dit E-peil bekomen wij door het gebruiken van kwalitatieve isolatie, het plaatsen van fotovoltaïsche zonnepanelen, aluminium ramen met driedubbele beglazing, een Vaillant gascondensatieketel en een ventilatiesysteem van het merk Vasco met warmterecuperatie. In de gehele woning wordt er vloerverwarming voorzien (behalve in de garage).

** Minimum 3000Wp fotovoltaïsche zonnepanelen + VDE conforme omvormer. Na de blowerdoortest wordt er berekend welk vermogen fotovoltaïsche zonnepanelen geplaatst moeten worden om E20 te behalen.

Er worden ruime afwerkingsbudgetten voorzien voor de keuken (€15.000 incl. BTW), sanitair (€10.000 incl. BTW) en de vloeren (€30 - €50/m² incl. BTW). De plaatsing is inbegrepen in onze aannemingsprijs. De tuinen zijn aangelegd met beklinkerde oprit en terras, gras ingezaaid en omheind met een zwarte Bekaertdraad.

De woningen worden volledig afgewerkt, inclusief buitenaanleg.

Indeling

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
verkocht Links Eengezinswoning info op kantoor 4 10 m² 256,42 m² 724 m² -
verkocht Rechts Eengezinswoning info op kantoor - - - - -