2 halfopen bebouwing mogelijk aan 6% BTW - Stiemerstraat 13, Diepenbeek

Stiemerstraat 13, 3590 Diepenbeek

 

Omschrijving

Project van 2 ruime energiezuinige woningen met 3 of 4 slaapkamers, garage of carport en zuid georiënteerde ruime tuin. Mooi en rustig gelegen in een kindvriendelijke buurt en met een zeer mooi uitzicht, op een steenworp van Universiteit Hasselt.

Als we nog niet gestart zijn met de werken, is het mogelijk om aanpassingen aan te brengen in de indeling.

De woningen zijn elk gelegen op een perceel met een oppervlakte van ca. 8a25ca. Mooi en rustig gelegen in een kindvriendelijke buurt, op een steenworp van Universiteit Hasselt, 10 minuten van Hasselt-Centrum en vlakbij scholen, chiro, voetbal, winkels en een bos waar je rustig kan gaan wandelen. Goede verbinding naar Hasselt en Genk via de Universiteitslaan.

Wij garanderen een E-peil 20 (*5 jaar lang 100% korting op de onroerende voorheffing). Dit E-peil bekomen wij door het gebruiken van kwalitatieve isolatie, het plaatsen van 10 fotovoltaïsche zonnepanelen van elk 400Wp, aluminium ramen met minimum dubbele beglazing, een warmtepomp en een ventilatiesysteem van het merk Vasco met warmterecuperatie. In de gehele woning wordt er vloerverwarming voorzien (behalve in de garage).

Er worden afwerkingsbudgetten voorzien voor de keuken (€15.000 incl. 21% BTW), sanitair (€7.500 incl. 21% BTW) en de vloeren (€30- €50/m² incl. 21% BTW). De plaatsing is inbegrepen in onze aannemingsprijs. De buitenaanleg is niet inbegrepen.

In het lastenboek (zie downloads) vind je meer informatie over de gebruikte materialen en de budgetten.

Omwille van de nieuwe regel vanaf 1 januari 2021 (tot eind 2023) valt sloop en heropbouw onder 6% BTW mits je voldoet aan enkele voorwaarden:
- Dat ik een gebouw laat afbreken en een woning laat heroprichten op hetzelfde perceel die na uitvoering van de werken mijn enige woning zal zijn die ik hoofdzakelijk als een eigen woning zal gebruiken.
- Dat ik de heropgebouwde woning zal bewonen en dat ik er zonder uitstel mijn domicilie zal hebben.
- Dat de bewoonbare oppervlakte van de op te richten woning niet meer dan 200 m2 bedraagt (garage, berging, badkamer, trappenhal,... worden niet meegerekend in de bewoonbare oppervlakte).
- Dat deze voorwaarden vervuld zullen blijven gedurende een termijn van minstens 5 jaar (31 december van het vijfde jaar na het jaar van eerste ingebruikneming van de woning).

Meer informatie bij ons te verkrijgen.

Indeling

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
verkocht links Eengezinswoning info op kantoor 3 - 210 m² 810 m² -
verkocht rechts Eengezinswoning info op kantoor 4 - 208 m² 840 m² -