2 halfopen bebouwingen (2021)

Mommersbosweg 38 - 40, 3520 Zonhoven

 

Omschrijving

4 moderne energiezuinige halfopen bebouwingen met 3 of 4 slaapkamers, ruime leefruimte, garage, en noordwestelijk georiënteerde tuin. Wij garanderen een E-peil 30. Dit E-peil bekomen wij door het gebruiken van kwalitatieve isolatie, het plaatsen van 10 fotovoltaïsche zonnepanelen van 280 Wp, aluminium ramen met hoogrendementsglas, een Vaillant gascondensatieketel en een ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie.

De woningen zijn mooi en rustig gelegen in een speelstraat in een nieuwe woonwijk. Op wandelafstand van het mooie wandelgebied "De Wijers" en vlakbij het recreatiepark Heidestrand. Snelle verbinding naar Hasselt, Zonhoven en Beringen en via de E314.

Wij voorzien ruime afwerkingsbudgetten voor de keuken, sanitair en de vloeren. De plaatsing is inbegrepen in onze aannemingsprijs. De buitenaanleg is niet inbegrepen, maar dit kan optioneel aangeboden worden mits een meerprijs van € 10.000 (incl. BTW). De tuin wordt dan professioneel aangelegd met een terras, tuinpad en oprit in Artstone klinkers, een parkeerplaats met basaltkiezel, gras ingezaaid en type Bekaert omheining.

Indeling

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
verkocht 1 Eengezinswoning info op kantoor 4 - 209 m² 389 m² -
verkocht 2 Eengezinswoning info op kantoor 4 - 203 m² 370 m² -