5 appartementen (2018-2019)

Steenblookstraat 88, 3590 Diepenbeek

 

Omschrijving

Dit project bestaat uit 5 moderne appartementen waarvan 1 luxueus penthouse. Op het gelijkvloers vind je 2 appartementen met elk 2 slaapkamers, op de eerste verdieping zijn er 2 appartementen waarvan een 1-slaapkamerappartement en een 2-slaapkamerappartement en op de gehele 2de verdieping is er een penthouse met 3 slaapkamers, zonnig terras en een ruime zolder. Het zijn 5 appartementen waar energiezuinigheid een belangrijk aspect is. Wij garanderen een E-peil 20, waardoor je 5 jaar lang 100% korting krijgt op je onroerende voorheffing.

Het gebouw is gelegen op een perceel van 7a60ca. Mooi en rustig gelegen op een steenworp van Universiteit Hasselt, op 10 minuten van Hasselt-Centrum en vlakbij scholen, chiro, voetbal, winkels en een bos waar je rustig kan gaan wandelen. Goede verbinding naar Hasselt en Genk via de Universiteitslaan.

De gelijkvloersappartementen hebben een tuin die aangelegd wordt met een beklinkerd terras, gras ingezaaid en omheind, incl. een poortje. Het penthouse beschikt over een ruim terras gericht op het zuiden zodat je de hele namiddag kan genieten van de zon.

Elk appartement heeft een bovengrondse autostandplaats ter zijne beschikking, het penthouse heeft 1 overdekte autostandplaats en een berging. Bij elke autostandplaats is er ruimte voorzien voor het plaatsen van containers en vuilniszakken. De bovengrondse parking wordt professioneel aangelegd met Artstone klinkers, afgewerkt met een Bekaertdraad met haag en een elektrische schuifpoort zodat de parking volledig afgesloten is. Er is een fietsenstalling voorzien.

Wij voorzien ruime afwerkingsbudgetten voor de keuken, sanitair en de vloeren. De plaatsing is inbegrepen in onze aannemingsprijs. Er is een lift in het gebouw.

Indeling

Gelijkvloers

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
verkocht 1 Gelijkvloers app. info op kantoor 2 - 77,16 m² - -
verkocht 2 Gelijkvloers app. info op kantoor 2 - 92,97 m² - -

Verdieping 1

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
verkocht 3 Appartement info op kantoor 1 - 76,35 m² - -
verkocht 4 Appartement info op kantoor 2 - 93,69 m² - -

Verdieping 2

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
verkocht 5 Dakappartement info op kantoor 3 35 m² 146,32 m² - -