Gesloten bebouwing - Klaprozenstraat 29, Hasselt

Klaprozenstraat 29, 3500 Hasselt

 

Omschrijving

Project van 3 moderne en energiezuinige nieuwbouwwoningen die volledig afgewerkt worden inclusief de buitenaanleg.

De woningen zijn mooi en rustig gelegen aan een nieuw aangelegd stadspark met vijver op de nieuwe verkaveling Korenveld tussen de Grote Ring van Hasselt en de Veldstraat. Vlakbij Hasselt-centrum, station, sportclubs en winkels. Snelle verbinding via Grote Ring van Hasselt en autosnelweg E313.

Wij garanderen een E-peil 20 (*5 jaar lang 100% korting op de onroerende voorheffing). Dit E-peil bekomen wij door het gebruiken van kwalitatieve isolatie, het plaatsen van fotovoltaïsche zonnepanelen**, aluminium ramen met minimum dubbel glas, een Vaillant gascondensatieketel en een ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie. In de gehele woning wordt er vloerverwarming voorzien (behalve garage).

** Na de blowerdoortest wordt er berekend welk vermogen fotovoltaïsche zonnepanelen geplaatst moeten worden om E20 te behalen.

Er worden ruime afwerkingsbudgetten voorzien voor de keuken (€12.500 incl. BTW), sanitair (€7.000 incl. BTW) en de vloeren (€30 - €50/m² incl. BTW). De plaatsing is inbegrepen in onze aannemingsprijs. De tuinen zijn aangelegd met beklinkerde oprit en terras, gras ingezaaid en omheind met een zwarte Bekaertdraad.

Indeling

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
verkocht lot 7 Eengezinswoning info op kantoor - - - - -
verkocht lot 8 Eengezinswoning info op kantoor 4 15 m² 198 m² 359 m² -
verkocht lot 9 Eengezinswoning info op kantoor - - - - -