Halfopen bebouwing (2018)

Klaprozenstraat 1 + 103, 3500 Hasselt

 

Omschrijving

2 exclusieve moderne en energiezuinige nieuwbouwwoningen met 4 slaapkamers, ruime leefruimte, garage en zuidgeoriënteerde tuin. De linker woning heeft een landschapskantoor met veel lichtinval door de grote raampartijen. Wij garanderen een E-peil 30. Dit E-peil bekomen wij door het gebruiken van kwalitatieve isolatie, het plaatsen van 10 fotovoltaïsche zonnepanelen van 280 Wp, aluminium ramen met hoogrendementsglas, een Vaillant gascondensatieketel en een ventilatiesysteem type D.

De woningen zijn mooi en rustig gelegen aan een nieuw aangelegd stadspark met vijver op de nieuwe verkaveling Korenveld tussen de Grote Ring van Hasselt en de Veldstraat. De verkaveling is vlakbij Hasselt-centrum, station, sportclubs en winkels. Er is een snelle verbinding via de Grote Ring van Hasselt en de autosnelweg E313.

Wij voorzien ruime afwerkingsbudgetten voor de keuken, sanitair en de vloeren. De plaatsing is inbegrepen in onze aannemingsprijs. De tuinen zijn aangelegd met beklinkerde oprit en terras, gras ingezaaid en omheind.

Indeling

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
verkocht 103 Eengezinswoning info op kantoor 3 - 227 m² 488 m² -