Industriehal met uniek penthouse

Demerstraat 2, 3590 Diepenbeek

 

Omschrijving

Modern magazijn/bedrijfsruimte met UNIEK PENTHOUSE en zéér ruim dakterras.

Bedrijfsruimte met opslagruimte van ca. 146m² met 2 kantoorruimtes waarvan je 1 ruimte kan gebruiken als toonzaal, afgewerkte kitchenette, berging, toilet en aparte inkomhal appartement.

Totale oppervlakte gelijkvloers: 197m². Het penthouse van ca. 179m² bestaat uit een inkomhal met ruime vestiare op het gelijkvloers, en op de verdieping: hal, toilet, ruime living met eethoek en open keuken, berging, badkamer, 4 slaapkamers en een zéér ruim (gedeeltelijk overdekt) dakterras van ca. 45m² met perfecte oriëntatie. De indeling op de verdieping kan nog naar believen gewijzigd worden, aangezien deze niet constructief voorzien is.

Ligging: Commercieel uitstekend gelegen op de kleine industriezone van Diepenbeek, vlakbij het centrum en station van Diepenbeek. Vlotte verbinding met Hasselt, Genk en de E313.

Comfort: De bedrijfsruimte en het kantoor wordt volledig afgewerkt, incl. vloerisolatie, vloerverwarming, gepolierde beton in de loods, tegelvoer in het kantoor enz... Verder is er een kitchenette, vloerverwarming, gasketel en ventilatiesysteem, toilet, verlichting in de hal, elektrische poorten, enz... voorzien. Het appartement wordt casco afgewerkt (t.e.m. ramen plaatsen). De buitenaanleg is volledig voorzien in klinkers.

Indeling

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
verkocht Gemengd gebruik info op kantoor - - 179 m² - -