Villa met 2 ruime HOB aan 6% BTW mogelijk - Noordenstraat 26,Diepenbeek

Noordenstraat 26, 3590 Diepenbeek

 

Omschrijving

6% BTW mogelijk omwille van sloop en heropbouw! Project van 2 ruime energiezuinige woningen met 3 of 4 slaapkamers, dubbele garage of carport en zuidoost/zuid georiënteerde tuin. Mooi en rustig gelegen in een kindvriendelijke buurt, op een steenworp van Universiteit Hasselt.

Mooi en rustig gelegen in een kindvriendelijke buurt, op een steenworp van Universiteit Hasselt, 10 minuten van Hasselt-Centrum en vlakbij scholen, chiro, voetbal, winkels en een bos waar je rustig kan gaan wandelen. Goede verbinding naar Hasselt en Genk via de Universiteitslaan.

Wij garanderen een E-peil 20 (*5 jaar lang 100% korting op de onroerende voorheffing). Dit E-peil bekomen wij door het gebruiken van kwalitatieve isolatie, het plaatsen van fotovoltaïsche zonnepanelen*, aluminium ramen met minimum dubbele beglazing, een Vaillant gascondensatieketel en een ventilatiesysteem van het merk Vasco met warmterecuperatie. In de gehele woning wordt er vloerverwarming voorzien (behalve in de garage).

* Na de blowerdoortest wordt er berekend welk vermogen fotovoltaïsche zonnepanelen geplaatst moeten worden om E20 te behalen.

Er worden afwerkingsbudgetten voorzien voor de keuken (€12.500 incl. BTW), sanitair (€7.500 incl. BTW) en de vloeren (€30- €50/m² incl. BTW). De plaatsing is inbegrepen in onze aannemingsprijs. De buitenaanleg is inbegrepen, het pad onder het overdekt deel met stapstenen van 1 x 1 meter, oprit, terras en pad naar straat en rond de woning in standaard klinkers, gras ingezaaid en tuin omheind met bekaertdraad.

Omwille van de nieuwe regel vanaf 1 januari 2021 (tot eind 2022) valt sloop en heropbouw onder 6% BTW mits je voldoet aan enkele voorwaarden:
- Dat ik een gebouw laat afbreken en een woning laat heroprichten op hetzelfde perceel die na uitvoering van de werken mijn enige woning zal zijn die ik hoofdzakelijk als een eigen woning zal gebruiken.
- Dat ik de heropgebouwde woning zal bewonen en dat ik er zonder uitstel mijn domicilie zal hebben.
- Dat de bewoonbare oppervlakte van de op te richten woning niet meer dan 200 m2 bedraagt (garage, berging, badkamer, trappenhal,... worden niet meegerekend in de bewoonbare oppervlakte).
- Dat deze voorwaarden vervuld zullen blijven gedurende een termijn van minstens 5 jaar (31 december van het vijfde jaar na het jaar van eerste ingebruikneming van de woning).

Meer informatie bij ons te verkrijgen.

Indeling

Nr. Type Prijs Slk. Terras Woonopp. Grondopp. Plan  
verkocht links Eengezinswoning info op kantoor 4 - 243 m² 594 m² -
verkocht rechts Eengezinswoning info op kantoor 3 - 210 m² 604 m² -